Een keer mee fietsen…

Leuk dat je geïnteresseerd bent om een keer mee te fietsen!

Wij bieden iedereen die interesse heeft om lid te worden van WTC Culemborg de gelegenheid om een keer geheel vrijblijvend mee te fietsen.

Op zondag verzamelen we tussen 8.30-9.00 bij Statina in de kantine voor een lekker bakkie (koffie/thee). Afhankelijk van het aantal deelnemers en interesse worden de groepen gevormd, waarbij er in principe altijd een A-B en een B groep vertrekt. Je bepaalt zelf welke snelheid je aan kunt en dus met welke groep je mee wilt rijden, waarbij het uitgangspunt wel is “samen uit samen thuis”.

De groepen bestaan uit max. 14 wielrenners. Zijn er meer wielrenners in 1 snelheidsgroep dan rijden we in 2 groepen met een redelijke afstand ertussen.

  • Dames – afstand 70km gem. 25 km/h
  • A groep – afstand 70km gem. 25km/h
  • A-B groep – afstand 80km gem 28km/h
  • B groep – afstand 90km gem 30km/h
  • B+/C groep – afstand 90km gem > 30km/h

Afstanden en snelheden zijn indicaties.

Gedurende het gehele jaar worden op zondag clubritten verreden en zodra het ’s avonds lang genoeg licht is wordt er ook op woensdagavond gefietst.

 

Mocht je een keer mee willen rijden om te kijken of een lidmaatschap van WTC Culemborg ook voor jou interessant is, stuur dan even een bericht via de website of een email naar info@wtcculemborg.nl. en één van de bestuursleden zal verder met je afstemmen en vragen beantwoorden mocht je die nog hebben. Tevens zullen we er voor zorgen dat je bij de eerste keer wordt ontvangen door één van bestuursleden, die dan verder uitleg kan geven.

 

Meer informatie over het WTC Culemborg lidmaatschap vind je op deze pagina.