WTC Culemborg
Header 1

Eifel klimtocht 2019

 

Herinnering: Eifel Klimtocht 18 mei 2019

 

Beste Toerfietsers,

Het is alweer de 7e keer dat we de klimtocht in de Eifel gaan organiseren. Elk jaar weer zijn de deelnemers razend enthousiast en daarom gaan we ook dit jaar opnieuw deze uitdagende klimtocht rijden. Daar is ook om andere redenen veel voor te zeggen: een keer iets anders dan de overbekende Ardennen en een veel betere kwaliteit van de wegen.

Ook dit jaar willen we daarom graag weer deze pittige klimtocht in de Noord-Eifel organiseren en in een vroeg stadium de interesse voor deelname peilen.

Wanneer

  • Vrijdag 17 mei 2019 – Verkenningstocht
  • Zaterdag 18 mei 2019 – Start Eifel klimtocht 2019

De klimtocht
Het is een ééndaagse klimtocht in de omgeving Noord-Eifel met een lengte van ongeveer 170 km en bevat bijna 3.000 hoogtemeters. Een leuke tocht voor de liefhebbende klimmer. Gemiddelde fietssnelheid afhankelijk van de groep, maar geschat tussen 23-25 km/h.

Extra informatie
Mogelijk verblijven we in Hotel Rosenflora in Nideggen. Dit wordt dan het startpunt van de tocht. Met de mogelijkheid voor degenen die al op vrijdagochtend 17 mei 2019 mee kunnen om die middag alvast de omgeving wat te verkennen.
Mocht je al op vrijdag 17 mei 2019 vertrekken dan kan een overnachting worden geregeld in een eenvoudig hotel/pension*. Zodra het definitieve verblijf bekend is zal hierover meer informatie worden verstrekt.

Het is ook mogelijk op zaterdagochtend 18 mei 2019 om 8.30 uur fiets gereed op het startpunt te zijn. Het advies is om vervoer zoveel mogelijk te combineren en brandstofkosten te delen.

Afsluiting
Na afloop wordt er douchegelegenheid op zaterdag geregeld. Hier zijn wel kosten aan verbonden. De klimtocht sluiten we gezamenlijk af met een heerlijk en betaalbaar diner naar keuze van de kaart.

Aanmelding
Mocht je interesse en/of aanvullende ideeën hebben, dan graag een emailbericht vóór 15 april 2019 sturen naar Fred van Bemmel of naar Ronald Roelofs.

  • Fred van Bemmel: mail@fredenjolanda.nl
  • Ronald Roelofs: ronaldroelofs69@hotmail.com

* Bij reservering in het hotel en/of gebruikmaken van de douchegelegenheid na de klimtocht is annuleren niet kosteloos vanaf 11 mei 2019.

Tags:

Laat een reactie achter!

Regel je eigen gravatar tot het forum actief is en wordt herkend aan je eigen icoon!
Je email wordt nooit weergegeven!