De Club

De Wielertoerclub Culemborg, opgericht op 6 augustus 1991, is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), de grootste overkoepelende sportbond voor de recreatieve fietssport in Nederland.

In principe zijn daarmee alle leden automatisch lid van de NTFU. Je weet dan zeker dat je geïnformeerd wordt over de mooiste toertochten in Nederland en andere fiets eldorado’s. Ook biedt de NTFU veel informatie over materiaal, gezondheid en nieuwe ontwikkelingen. De NTFU treedt op als belangenbehartiger van de rol en het imago van de toerfietser en toerfietsverenigingen.

Natuurlijk is er ook binnen onze vereniging veel kennis, deskundigheid, ervaring en enthousiasme aanwezig die we tijdens de clubritten graag met je delen.

Er wordt op wekelijkse basis volgens de NTFU richtlijnen samen gefietst. Grote groepen worden daarom in meerdere kleinere groepen (max 14 man/vrouw) verdeeld. We organiseren ook jaarlijks een aantal toerfietsevenementen. Dit zijn fietstochten voor de eigen leden in binnen- en buitenland. Onze leden doen ook regelmatig mee aan grote regionale en landelijke fietsevenementen en initiatieven. Daarnaast ontvang je op regelmatige basis ons clubblad “De Lekrijder”.

Als NTFU-lid profiteer je van aantrekkelijke kortingen bij deelname aan duizenden fietstochten en fietsreizen, lokaal en internationaal. Ook is je fiets ook verzekerd tegen schade. Elk NTFU lid ontvangt regelmatig het Fietssport Magazine en heeft toegang tot informatieve website van de NTFU.

Op de volgende (sub)pagina’s vind je nog meer informatie over de club, zoals:

 

1 reactie

  1. Beste,

    Ik zou graag eens meerijden om te zien of fietsen in teamverband iets voor mij is.
    Wat moet ik hiervoor doen?

    Vriendelijke groet,

    Arend Ypma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.