WTC Culemborg
Header 1

Welkom op WTCCulemborg.nl

 

 

 

 

De Wieler Toer Club Culemborg, kortweg WTC Culemborg, heet je hartelijk welkom op onze website. We zetten ons al jaren in voor fietssport, zonder wedstrijdkarakter, met mogelijkheden voor jong en oud. Bij onze club kun je meefietsen op je racefiets, ATB fiets, of op je gewone stadsfiets; ook e-bikes zijn welkom.

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), de grootste overkoepelende sportbond voor de recreatieve fietssport in Nederland. In principe zijn alle leden automatisch lid van de NTFU. Je weet dan zeker dat je geïnformeerd wordt over de mooiste toertochten in Nederland en andere fiets eldorado’s. Ook beidt de NTFU veel informatie over materiaal, gezondheid en nieuwe ontwikkelingen. De NTFU treedt op als belangenbehartiger van de rol en het imago van de toerfietser en toerfietsverenigingen.

Natuurlijk is er ook binnen onze vereniging veel kennis, deskundigheid, ervaring en enthousiasme aanwezig die we tijdens de clubritten graag met je delen.

Er wordt op wekelijkse basis volgens de NTFU richtlijnen samen gefietst. Grote groepen worden daarom in meerdere kleinere groepen (max 14 man/vrouw) verdeeld. We organiseren ook jaarlijks een aantal toerfietsevenementen. Dit zijn fietstochten voor de eigen leden in binnen- en buitenland. Onze leden doen ook regelmatig mee aan grote regionale en landelijke fietsevenementen en initiatieven.

Als NTFU-lid profiteer je van aantrekkelijke kortingen bij deelname aan duizenden fietstochten en fietsreizen, lokaal en internationaal. Ook is je fiets ook verzekerd tegen schade. Elk NTFU lid ontvangt regelmatig het Fietssport Magazine en heeft toegang tot informatieve website van de NTFU.

We hopen je spoedig op de fiets te zien.

 

Klik hier voor de Lekrijder van oktober 2019!

 

 

 

Privacybeleid

rss_logo

Neem een abonnement op de rss feed!
Rss voor nieuwsberichten

Laatste nieuws

Laatste reacties